السبت، 25 أبريل 2020

لحم مفروم يتبل ع النار مع شويه سمن وميه وبصل مفروم ورشه ملح وفلفل أسود وبهار اي نوع تحبيه ونخليه يطيب وينشف ونخليه يبرد وبعدها
ناخد قالب ثلج او اي قالب وتشكل فيه لحم نحط طبقه متوسطه وبعدها قطع جبن شرائح وبعدها طبقه لحم وتضغط
وتغطي بنايلو غداىي وتحط في الفريز لغاية ماتجمد وبعدها
تقلب وتلبس بالدقيق اولا وبعدها البيض وبعدها خبز مرحي
وتقلي وبعدها تزين والف صحه وتقدم مع صوص الجبن اوي صوص تحبيه
الصوص
جبن سائل مع ثوم وبصل اخضر مفروم وزبادي ومايونيز
وتضرب كويس ف الخلاط وتقدم
والخطوات مع الصور
]

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

مشاركة مميزة

صاحب النقب

كان مسلمة بن عبدالملك على رأس جيش للمسلمين يحاصرون قلعة عظيمة للروم ، ولكن القلعة استعصت على جيش المسلمين لارتفاع أسوارها ولإغلاق جميع المن...