◀◀أسرار لمطبخك
**فصوص الحبهان اكسريها قبل ما تضيفيها للاكل
**لما تبي تقلى الاكل وحبيتى تزيدي زيت سخنيه الاول والا الاكل حيشربه كله
**ذره بيكينج بودر على الملوخيه والباميه وهى علي النار او اي خضرة تخليها تحتفظ بلونها الاخضر
**ملعقة صغيره سكر على الصلصه تعدل الحموضه وتخليها احلى
**نضفى الكرشه والمصارين بالسفن اب والبيكربونات وملح الليم
**قبل ما تقعوري البذنجان ادعكى ايدك بليمونه علشان متنسودش
**قبل ما تقشرى الكوسه ادهنى ايدك بزيت علشان الصمغ مايعلقش في ايدك
**لما تبي اديري شويات ضيفى عليها نص ملعقة صغيره سكر تخليها ايطيبن بسرعة وطعمها احلى
**ضيفى على الرز ديمة مية مغلية مش باردة علشان ميعجنش
**علشان تقطعى صدر الدجاجة بانيه بسهوله حطيه ساعه فى الفريز الاول
**فصوص الحبهان اكسريها قبل ما تضيفيها للاكل
**لما تبي تقلى الاكل وحبيتى تزيدي زيت سخنيه الاول والا الاكل حيشربه كله
**ذره بيكينج بودر على الملوخيه والباميه وهى علي النار او اي خضرة تخليها تحتفظ بلونها الاخضر
**ملعقة صغيره سكر على الصلصه تعدل الحموضه وتخليها احلى
**نضفى الكرشه والمصارين بالسفن اب والبيكربونات وملح الليم
**قبل ما تقعوري البذنجان ادعكى ايدك بليمونه علشان متنسودش
**قبل ما تقشرى الكوسه ادهنى ايدك بزيت علشان الصمغ مايعلقش في ايدك
**لما تبي اديري شويات ضيفى عليها نص ملعقة صغيره سكر تخليها ايطيبن بسرعة وطعمها احلى
**ضيفى على الرز ديمة مية مغلية مش باردة علشان ميعجنش
**علشان تقطعى صدر الدجاجة بانيه بسهوله حطيه ساعه فى الفريز الاول
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق